De verhuizing van Van Muijen Betonbouw!

Van Muijen Betonbouw heeft met veel plezier gewerkt aan de Tocht in Obdam. Maar door de doorzettende groei van het betonbouwbedrijf bood het oude bedrijfspand niet voldoende ruimte meer. Hierdoor is Van Muijen Betonbouw genoodzaakt om te verhuizen naar een nieuw pand met meer ruimte. Na een grondige verbouwing is het nieuwe bedrijfspand gerealiseerd op Braken 16 (industrieterrein ‘De Braken’) te Obdam.

Nieuw bedrijfspand

De verhuizing levert een nieuwe plek op waar Van Muijen Betonbouw de komende tijd haar missie en visie tot uiting gaat laten komen. Het bedrijfspand voldoet aan de eisen van deze tijd met o.a. een nieuwe entree, kantine, spreekruimtes en een vernieuwde kantoortuin.

Nieuwe kleur

Van Muijen Betonbouw heeft er voor gekozen, om gelijktijdig met de verhuizing naar het nieuwe pand, een nieuwe kleur groen te introduceren. Deze groene kleur, die terug te vinden is in het logo en binnen de huisstijl van Van Muijen Betonbouw, heeft een sterker karakter gekregen. De kleur groen staat voor betrouwbaarheid, duurzaamheid en groei. Dit zijn belangrijke waarden om de ambities van Van Muijen Betonbouw te kunnen realiseren!

Bent u nieuwsgierig geworden naar het nieuwe pand? Kom gerust een kijkje nemen op Braken 16 te Obdam!

Nieuw adres

Braken 16
1713 GC Obdam

Nieuw telefoonnummer

0226-725410