van muijen betonbouw logo

JM Totaalafdichtingen

JM Totaalafdichtingen B.V. heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van betonreparaties en de afwerking hiervan. U haalt niet alleen kennis en kunde in huis, maar ook snelheid en efficiëntie. Het werkgebied laat zich niet beperken door afstand.

JM Totaalafdichtingen B.V. levert oplossingen in heel Nederland, en op aanvraag, ook in het buitenland.

Lees meer >

Contact

U kunt contact opnemen met JM Totaalafdichtingen B.V. op telefoonnummer: 0226 724 120 of u stuurt een e-mail naar: info@jmtotaalafdichtingen.nl

blok JM Totaalafdichtingen

Waterdicht Bouwen

Waterdicht bouwen om kelders af te dichten of andere ondergrondse ruimtes te weren tegen water en vocht. JM werkt aan kelderafdichting en maakt daarvoor aan de buitenzijde gebruik van een rubbercoating. Maak de kelder waterdicht en beperk het risico op betonschade tot een minimum.

JM creëert door waterdicht te bouwen een water- en vochtwerende laag, die ze ondergronds aanbrengen. Vooral interessant aan het water of op het water, waar u voor voldoende waterkering zal moeten zorgen. De waterdichte laag voorkomt of vertraagt onderhoud of eventuele schade.

JM Totaalafdichtingen medewerker in de bouw

Luchtdicht Bouwen

Luchtdicht bouwen zonder ongewenste kieren en naden. Een passief gebouw, voor een energiezuinige keuze. De basis voor duurzaamheid, met beton en metaal dat bovendien beter bestand is tegen erosie en corrosie. En bijkomend voordeel: u kunt binnen rekenen op een veel betere luchtkwaliteit.

Door luchtdicht te bouwen creëren we een ‘passief gebouw’. Het is een van de belangrijkste pijlers bij het energiezuinig bouwen. Voor een uitstekende luchtkwaliteit en een lager energieverbruik. Een belangrijke innovatie binnen de zowel de nieuwbouw als de renovatiebranche, niet in de laatste plaats dankzij de opgelegde QV10-norm.

betoninjectie JM Totaalafdichtingen

Betoninjectie bij herstelwerkzaamheden

JM kan beton injecteren, bijvoorbeeld bij herstelwerkzaamheden aan gebouwen, huizen en constructies. Of bij lekkage, JM biedt verschillende oplossingen. Onzichtbaar en toch oersterk.

JM is dé specialist in betonreparatie. Om scheuren in het beton te dichten, als dit oersterke materiaal schade vertoont. JM verhelpt lekkages of bieden uitkomst bij carbonatieschade, een veroudering van het beton. Net als bij betonrot (corrosieschade), bij aantasting door zouten, brandschade, chemische aantasting of andere oorzaken.

JM Totaalafdichtingen medewerker in de bouw diensten

Betonreparatie

Beton is een heel sterk en duurzaam bouwmateriaal. Maar ook iets dat heel sterk en duurzaam is gaat helaas soms kapot.

Lekkage, veroudering van het beton, betonrot, aantasting door zouten en nog vele andere zaken die vragen om een ervaren betonreparateur!

Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem contact op met JM Totaalafdichtingen op 0226 - 72 41 20.Wilt u meer informatie of een offerte op maat? Neem dat contact met ons op.

Scroll Up