Start werkzaamheden Kerkelijk Centrum in Leimuiden

De bouw van een nieuw Kerkelijk Centrum naast de Dorpskerk in Leimuiden is door de Protestantse gemeente te Leimuiden gegund aan bouwbedrijf Heembouw Noordwijkerhout b.v., een werkmaatschappij van de Heembouwgroep uit Roelofarendsveen

Het Kerkelijk Centrum is een ontwerp van architectenbureau Roos en Ros uit Oud-Beijerland, dat ook verantwoordelijk is voor de restauratie van de Dorpskerk . In het Kerkelijk Centrum gaat van Muijen de funderingsbalken en vloeren storten. In de kerk zelf gaan we een vloer storten ter verbetering van de stabiliteit van de kerk. Het werk start voor van Muijen start in week 26. De bouw van een kerkelijk centrum naast de monumentale Dorpskerk in Leimuiden kan beginnen.

Aan alle voorwaarden is voldaan, de verwachting is dat de bouw eind 2012 is voltooit. Dan heeft de Protestantse gemeente in Leimuiden er een prachtig multifunctioneel gebouw wat past in de huidige tijd met op de verdieping een ruimte voor de jeugd- en jongerenactiviteiten, is in de noord/oosthoek van het gebouw ruimte gereserveerd voor een mortuarium.