Van Muijen Betonbouw aan het werk in het Rokin Plaza

Inmiddels wordt er al druk gewerkt in de 4.500 M2 grote ruimte, waarbij van Muijen Betonbouw de aankomende 17 weken, in opdracht van de Bouwcombinatie K.Dekker/Hillen & Roosen VOF de gehele invulling van de gewijzigde beton constructie gaat verzorgen. Nieuwe in het werk gestorte voeren, liftkernen maar ook de stabiliteitswanden zijn aangenomen. Het is alweer het 2e werk dat van Muijen Betonbouw samen met de Bouwcombinatie K.Dekker/Hillen & Roosen VOF gaat uitvoeren en zullen deze ook wederom met succes afronden.

Van Muijen Betonbouw

Van Muijen Betonbouw is een veelzijdig betonbouw bedrijf dat zich onderscheidt door het ‘ ontzorgen ‘ van de opdrachtgever. Wij kunnen in een vroegtijdig stadium meedenken met welk systeem er het best gebouwd kan worden. Denk hierbij aan factoren als de kosten en benodigde tijd voor de bouw. Ook kunnen wij de gehele (werk)voorbereiding en uitvoering uit handen nemen van onze opdrachtgever.

Foreverstore

Forever 21 is in 1984 opgericht in Los Angeles en is een van grootste modeketens in Amerika. De lowbudget-keten heeft wereldwijd meer dan 500 winkels en is momenteel druk bezig met het uitslaan van de vleugels in Europa, Aziƫ en het Midden-Oosten.