Na maanden van werk is in volle tevredenheid het Plan Coremolen in Noordwijkerhout opgeleverd, 128 appartementen en 7 winkels waarvoor Van Muijen Betonbouw al het betonwerk heeft mogen realiseren op de locatie aan de Coremolen en de Zeestraat. De eerste winkels zijn begin november geopend, onder het complex is een tweelaagse ondergrondse parkeergarage gerealiseerd, die plaats biedt aan 200 auto’s.

Met Adapt® bekistingen van Hendriks Stalen Bekistingtechniek wordt de klant een stalen wandbekisting als paneelbekisting aangeboden. De klant heeft de vrijheid om de bekisting samen te stellen, Hendriks stalen bekisting biedt optioneel aan- en afvoer, montage en engineering aan. Zo wordt het beste van twee werelden gecombineerd in één product.

In samenwerking met van Muijen betonbouw zijn inmiddels de eerste stappen gezet in het toepassen van deze manier van bekisten. De grote voordelen laten zich raden:

  • Perfect glad betonoppervlak
  • De mogelijkheid voor de aannemer om eigen arbeid in te zetten bij het samenstellen van de bekisting. Hierbij worden de medewerkers van de aannemer door onze buitendienst kosteloos geïnstrueerd bij het opbouwen van de bekisting op de bouwplaats.
  • Indien gewenst kan de aannemer gebruik maken van onze magneet technologie waardoor het mogelijk wordt de accessoires door 1 medewerker te plaatsen
  • De toepassing van ultralichte kopschotten en accessoires
  • De volledige uitwerking mogelijk van project in Revit wat naadloos aansluit bij de eisen van deze tijd. De traditionele uitwerking is ook mogelijk en kan door de aannemer als optie worden gekozen
  • Alle wandvormen te construeren als rond, kolommen en liftschacht bekisting welke in 1 handeling zijn te ontkisten en te stellenKortom een bewuste keuze van van Muijen betonbouw om zijn projecten uit te voeren met de stalen Adapt bekistingen van Hendriks Stalen bekistingtechniek. Van Muijen betonbouw heeft een volledig pakket aan opties gekozen en is momenteel bezig met de realisatie van het project De Brede hoed in Diemen. De beveiliging van het project, de besparing van arbeid en de drang naar innovatie zijn de succesfactoren volgens van Muijen Betonbouw voor de toekomst.

Voor het project Wibautveste in Amsterdam, van Van Muijen betonbouw, gaat Hendriks Stalen Bekistingtechniek de complete bekisting voor de ruwbouw leveren. Hier zal ook het Adapt® systeem worden toegepast, evenals kolombekistingen tot 6m1 hoog, ronde wandbekisting vervaardigd uit eigen plaatwerkerij en liftschachtbekistingen.

Meer weten over deze nieuwe techniek? Bel ons gerust, 0226- 456915